Alle indstillinger samlet på én side
Indstillinger har fået sin egen side med én fast menu, og gamle links sender dig det rigtige sted hen. Ejeren af en virksomhed kan også slette virksomheden herfra. Den bliver fjernet for altid efter 30 dage.
Sådan bruger du det
Åbn Settings fra menuen.
Lanceret 4. nov.